Speel om te

GameBreaks helpt bedrijven om hun teams performanter te maken.

Leer hoe

Description

Betere teams bouwen

door spellen te spelen

Waarom?

Wij geloven dat vertrouwen heel belangrijk is voor een hoog performant team. Vertrouwen ontstaat door sterke emotionele banden tussen de teamleden.

Een team werkt pas echt goed als het alle relevante informatie begrijpt over het bedrijf. Ze moeten zich kunnen vinden in de waarden van het bedrijf en ook een grondige kennis hebben van de bedrijfsprocessen.

De snelste manier om deze twee elementen te versterken? Je raadt het al: samen spellen spelen.

Het is geen geheim dat game-based learning een hele goede manier is te leren. Het maakt de deelnemers meer betrokken en gemotiveerd en leidt tot betere leerprestaties.

Spellen wekken emoties op in ons allemaal. Deze emoties laten beter zien hoe we van binnen zijn dan woorden ooit kunnen doen. Of zoals Plato ooit zei:

“Je ontdekt meer over een persoon in een uur spel dan in een jaar conversatie”.

Hoe?

Bij GameBreaks ontwikkelen we fantastische en uitstekend ontworpen spellen. We creëren een unieke ervaring waarin levensgrote, fysieke spelelementen naadloos samengaan met digitale ondersteuning.

In onze spellen is er ruimte voor elk type persoonlijkheid om zichzelf te zijn en een waardevolle bijdrage te leveren. We brengen deelnemers met elkaar in contact, waarbij ze worden gestimuleerd om elkaars unieke talenten te ontdekken en deze optimaal in te zetten.

Of het nu gaat om kleine teams of grote organisaties, onze spellen versterken de teamgeest en verbeteren prestaties. Bovendien maken we van kennisoverdracht binnen het bedrijf een aangename en doeltreffende tijdsbesteding.

Wat wij bieden

om teams beter te maken

Speel om te verbinden

Ben je op zoek naar een unieke teambuilding voor jouw team? Zoek niet verder!

Onze spellen bieden een bovengemiddelde dosis plezier en ontspanning. Bovendien bevorderen ze échte teambuilding, omdat de teams door de aard van de activiteit en de verbinding tussen alle deelnemers van nature hechter worden en betere prestaties leveren.

Speel om te leren

Dankzij game-based learning dienen onze spellen uitstekend als middel om teams op te leiden in diverse soft- en hard skills. Ontdek ons groeiende portfolio om te bepalen welke van onze spellen het beste passen binnen jouw bedrijf en doelstellingen.

Speel om te veranderen

Bij GameBreaks staat samenwerking met jou centraal. Onze ontwerpfilosofie maakt het eenvoudig om bestaande spellen aan te passen aan jouw specifieke inhoud of bedrijfsproces. Of we beginnen met een wit canvas en werken nauw samen om een spel te creëren dat perfect aansluit bij jullie behoeften.

Op die manier transformeren we de manier waarop kennisoverdracht binnen jullie bedrijf plaatsvindt.

Onze klanten houden van ons!

Enkele getuigenissen

Het was een activiteit waarin je zowel veel spelplezier uithaalt als je een gevoel van verbondenheid met je team geeft. Het was een cool spel met veel mooie details waar ieder iets kon uit halen wat hij graag doet.
Geertrui
Consultant Infrastructuur
In begin was iedereen wat afwachtend, maar uiteindelijk werkten alle collega’s samen om het doel te bereiken en heerste er een echt teamgevoel. Het was dus zeer geslaagd.
Christophe
Consultant Duurzame Infrastructuur
Toffe manier om je collega’s snel op een andere manier te leren kennen. Het zat goed in elkaar met verschillende lagen, zonder dat het te ingewikkeld werd. Het werd goed begeleid en het bouwt op in verschillende rondes.
Hannelore
Consultant Talent & Organisatie
Ik ontdekte mijn enthousiasmerende slavendrijverskills 😉. Ik heb mijn collega’s van de technische dienst leren kennen en nu organiseren wij samen het volgende werkevent.
Chris
Project Manager
Vanaf de eerste smaak van chaos leren we ons teamworkrecept verfijnen, waarbij we de hitte van fouten omzetten in de pruttelende bouillon van verbetering. In deze culinaire reis rijzen leiders op als bedreven koks, waardoor het restaurant van chaos verandert in een feest van plezier en samenwerking.
Fadi
Life Science Business Unit Executive
Zeer bruikbaar om het belang van teamwork en verdeling van taken en zoektocht naar efficiëntie aan te kaarten 👍
Gerd
Operations Manager Utilities

Laat ons iets weten

We willen graag met je samenwerken